Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2021 09:08 - Кире
Автор: whitebarde Категория: Регионални   
Прочетен: 1047 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Значи това, извънземните, са много мизерна работа, баце.

Не, бе , не е нормално. Кажи ми, какъв точно тип разумно същество трябва да си, че да пропътуваш четирейсет и девет милиона светлинни години, да се домъкнеш с тенекиената си летяща чиния от другия край на галактиката и да вземеш да отвлечеш баш бай Киро Абича кой ми е комшия отгоре у блок номер 10 на квартал Огоста в Монтана?

То...чисто теоретично..може спешно да им е трябвал заварчик с трийсет годишен стаж от завода за батерии и акумулатори , ама...Бе сега вие се смеете, ама ей го на= ракетите “Спейсекс”, такситата “Спарк”, хуманоидната форма на Марк Цукърбърк= всичко това работи на батерии.  В крайна сметка, оказало се, че из целата летяща чиния това хидравлики, това двигатели, това контролно табло=всичките и там чарколяци на летящата чиния бачкат задвижвани от чист алкохол.

И той, човекът, бай Киро, успява да избяга, връща се на Земята, и...мирише на джибри.

И оная скучубра жена му, вместо да му се зарадва, вместо да си отдъхне облекчено, че човекът се върнал жив и здрав от Открития Космос- вземе та му извърти един скандал и му наложи сух режим- един месец без алкохол. ( Домашен, щото извъндомашния алкохол на един жител на Северозапада нема как да го спреш. Значи това, , минете ли Враца-Петрохан , навсекъде, във всеки ден и час, от всеки скрит ъгъл ви дебне некое  шише, да си знаете...)

И мани алкохола , ами сух режим и по отношение на, туй де, тъй да се каже, оноданьето.

И то туй нещо,  със липсата на любовни отношения- само по отношение на бай Киро, оти жена му за такива работи си има и си ползва комшии. ( не се оплаквам)

Да..ама...бай Киро почна да се заглежда по млади , а и по не чак толкова млади булки. А най-лошото е, че бай Кире попадна на и почна да задиря Мара Мичковица- хипопотам крокодил със елементи на сюрреализъм в него.

И ся..то, че Мара Мичковица беше към сто и пеесе кила живо тегло- беше. Че беше спечелила националната олимпиада по надяждане с банички и боза “Казанлък 2012”, омитайки осем тави тестени закуски с мас и извара- беше.  Ама това, че беше решила да се качи връз бай Кире  баш у неделя сутрин, кога човек си е най-махмурлия и му се спи най-благо, а пък порядъчните жени като съпругата на бай Кире са си на село и копат- е това на Мара Мичковица не мога да й го проста.

Значи , чу се само едно ЛУБ ДУБ и бай Кире се продъни, леглото се продъни , панелката, на която Генчо Бригадира беше откраднал половината сглобки и арматура още през осемдесе и шеста се продъни и всичкото това нещо се свърши в моя хол включително и бай Кире.

От тогава котката ми е с депресия, комшията е в състояние на компресия, а я дирим читав майстор у целеа Северозапад , деа ньегавата сискя деа.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. loop1 - Авраммм докога ще си говориш сам?
07.02.2021 11:40
Авраммм докога ще си говориш сам?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: whitebarde
Категория: Други
Прочетен: 317336
Постинги: 98
Коментари: 172
Гласове: 541
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930